Drukkerij Huissen

Het beste drukwerk voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een drukker in Huissen die het beste drukwerk kan leveren voor de laagste prijzen? Informeer dan bij Drukkerij Luxor voor een messcherpe offerte voor het beste drukwerk. Wij kunnen visitekaartjes drukken in elke gewenste oplage en kunnen posters drukken in grote formaten. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn voor rouwdrukwerk (rouwkaarten), signing en trouwkaarten. Wij maken uw huisstijl gratis op en zorgen ervoor dat uw drukwerk er tip top uit zal zien wanneer wij het aan u afleveren. Zoek niet langer naar een drukker in Huissen en kom bij ons langs voor een messcherpe offerte voor al uw drukwerk.

Zakelijk

Om een eerste indruk te maken krijg je nooit twee kansen. De eerste keer moet het raak zijn. We willen om die reden van elk product iets bijzonders maken, iets waar de kwaliteit vanaf spat. Dát is de manier waarop jij je in deze tijd onderscheidt. Denk aan visitekaarten, briefpapier, enveloppen, bloks, doordruksets, alles in jouw huisstijl.

Meer informatie

Printservice

In onze printservice aan de St. Annastraat 237 kun je 5 dagen per week binnenlopen voor full color of zwart/wit printen en kopiëren, inbinden, snijden, plastificeren en nog veel meer! Kom langs of mail je opdracht met specificatie naar winkel@drukkerijluxor.nl.

Meer informatie

Familiedrukwerk

Geboorte-, trouw-, jubileumkaarten of rouwdrukwerk laten drukken en / of ontwerpen? Zowel collectiekaarten als eigen ontwerpen. Bij Luxor kan het. Met een speciaal team gespecialiseerd in familiedrukwerk staan wij voor u klaar.

Meer informatie

Promotie

Val op, verspreid je boodschap. Promoot je bedrijf met een pakkende flyer, een brochure of folder of pak de aandacht met een grote poster. Het kan met Luxor!

Meer informatie

Mailing

Mailing versturen? Wij regelen alles van A tot Z. Bij Luxor combineren we onze ervaring met de nieuwste druktechnieken en software voor het opmaken, printen, distribueren, e-mailen en archiveren van je documenten.

Meer informatie

Signing & Presentatie

Laat de wereld zien wie je bent door auto- of raambelettering, vlaggen, spandoeken, banners of (reclame) borden. Wij helpen je hiermee graag verder. Niet alleen in productie, maar ook in mogelijkheden, vorm, ontwerp en montage van belettering.

Meer informatie

Horeca

Een goed menu vraagt om een smaakvolle kaart. Wij denken graag met je mee in uitvoering en materiaal, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. Denk ook aan placemats en cadeaubonnen, uitgevoerd in jouw huisstijl.

Meer informatie

DTP & Design

Goed drukwerk kan niet zonder een goed ontwerp. Samen met jou gaan wij om de tafel zitten om je wensen te bespreken. Wat is de boodschap, voor wie is het bedoelt en wat wil je bereiken. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag!

Meer informatie

Aanleverspecificaties

Voor een efficiënte verwerking en een kwalitatief optimaal resultaat, raden wij je aan de volgende regels in acht te nemen bij het aanleveren van zelf opgemaakte bestanden.

Meer informatie

Luxor. Drukken & printen

Benieuwd naar onze drukwerk oplossingen? Neem contact op!

Een drukker met hart en ziel

Drukkerij Luxor is niet zomaar een drukkerij in Huissen. Daar waar vele andere drukkers het bijltje erbij neer gegooid hebben in de afgelopen jaren hebben wij alles op alles gezet om door te kunnen gaan in het vak waar wij zo van houden. Wij zijn de drukker in Huissen die het leuk vindt om weer met nieuwe mogelijkheden te komen om het drukwerk nog beter geschikt te maken voor u als klant. Daar staan we dan ook voor. Posters drukken in de oplage die de klant wenst te hebben.

Uw visitekaartjes geheel op maat

U kunt natuurlijk nog steeds op de klassieke manier gebruik maken van uw visitekaartjes maar er is meer mogelijk. Wat denkt u ervan om visitekaartjes te laten drukken voor een speciale gelegenheid in Huissen of daarbuiten. Wellicht wilt u speciale visitekaartjes hebben voor een beurs. Of misschien gaat u op zakenreis en wilt u uw kaartjes ook in een andere taal gedrukt hebben. Bij ons is dit allemaal mogelijk.

Flyers laten drukken voor speciale mailings

Wij kunnen flyers drukken en deze geheel af laten stemmen op uw wensen. Zo is het mogelijk dat u flyers wilt laten drukken die speciaal voor Huissen bedoeld zijn. Dat kan allemaal. Wij kunnen elke flyer zelfs voorzien van een unieke tekst. Zo kunnen wij elke flyer voorzien van een unieke tekst die speciaal is afgestemd op de ontvanger of wij kunnen de flyers opdelen in doelgroepen zoals leeftijd. Alles is mogelijk wat dat betreft.

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden

Wil u meer weten van de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op via het formulier. Of kom gewoon even langs. Wij zijn de drukker in Huissen die alle drukwerk voor u kan regelen voor de beste prijzen. Zoek niet langer naar een drukker in Huissen en ervaar onze service en supersnelle levertijden.

    Contactformulier