De perfecte kaart voor jullie kleintje

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Je kunt bij ons terecht voor geboortekaarten naar eigen ontwerp (door jullie aangeleverd of door ons ontworpen), of een kaart uit een van de geboortecollecties.

Een kaart uit de collecties (o.a. Familycards, Buromac, Belarto). De collectiekaarten zijn vrijblijvend en zonder afspraak te bekijken in onze winkel. Je kunt de boeken zonder verplichtingen enkele dagen mee naar huis nemen, zodat jullie op je gemak de perfecte kaart kunnen uitkiezen. Wij maken voor de bestelling op, zodat je weet waar je aan toe bent. Samen bekijken we wat je op de kaart wilt, qua tekst, lettertypen, afbeeldingen, etc. Zodat het kaartje precies wordt wat jullie willen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een proef via de mail of in onze winkel. Bij akkoord van de proef leggen wij alles apart tot de kleine geboren is en je contact met ons opneemt voor de laatste gegevens. Wij proberen de geboortekaarten altijd dezelfde dag nog te leveren. De enveloppen kunnen met de proefdruk van tevoren al mee naar huis genomen worden, zodat de adressen geschreven kunnen worden. Adresetiketten laten uitdraaien kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld in hetzelfde lettertype en kleur als de kaart. Maakt het net wat leuker. Je rekent af bij het ophalen van de kaarten. Pas wanneer jullie tevreden bent, zijn wij dat ook.

Een eigen idee of ontwerp. Jullie idee zetten wij graag samen om in de perfecte kaart voor jullie kleintje. Samen kijken we naar papiersoorten, diverse afwerkingen (foliedruk goud/zilver/brons/rozegoud, verhoogd spotUVlak, rondhoeken), etc. Hebben jullie de bestanden zelf al ontworpen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan wel even bij de aanleverspecificaties. Hoe beter je het aanlevert, hoe mooier het eindresultaat. En dat is iets waar we beiden plezier van hebben! Graag drukken wij een proefexemplaar op de gekozen papiersoort uit, zodat je weet hoe uw ontwerp eruit gaat zien. Als de kleine geboren is, lever je het definitieve bestand aan. Wij proberen de geboortekaarten altijd dezelfde dag nog te leveren. De enveloppen kunnen met de proefdruk van tevoren al mee naar huis genomen worden, zodat de adressen geschreven kunnen worden. Adresetiketten laten uitdraaien kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld in hetzelfde lettertype en kleur als de kaart. Maakt het net wat leuker. Je rekent af bij het ophalen van de kaarten. Pas wanneer jullie tevreden bent, zijn wij dat ook.

Meer weten
Meer weten, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende offerte opvragen? Ga naar het online offerteformulier, bel 024 – 355 60 68 of stuur een mail naar winkel@drukkerijluxor.nl.