Een goed menu vraagt om een smaakvolle kaart

Elke horecagelegenheid is anders. De uitstraling van je menu wordt onderstreept door het ontwerp en gebruik van je kaart. Of dit nu een vaste kaart is, een wisselend inlegvel of een wegwerpversie. Wij kunnen diverse, op maat gemaakte menukaarten drukken in verschillende uitvoeringen en papiersoorten of kunststof.

Je kunt het bestand kant-en-klaar aanleveren óf je kunt er voor kiezen dat wij de opmaak van je overnemen. Wij werken hiervoor met een uurtarief, zodat je voordelig uit bent. Wil je extra bescherming voor je menukaarten tegen vocht en vette vlekken? Laat de menukaarten dan lamineren of plastificeren. Hiermee zijn ze langer bruikbaar.

Idee
Een grotere groep gasten of een speciaal evenement? Laat je menukaarten of placemats personaliseren. Zorg dat je gasten deze mee naar huis nemen en aan anderen laten zien.

Meer weten?
Graag laten we je voorbeelden en mogelijkheden zien en gaan we met jou om tafel zitten om je ideeën om te zetten naar het juiste product. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden. We houden niet van half werk. Dit zijn precies de elementen die bepalen waarom mensen voor jouw bedrijf zullen kiezen en niet voor een ander. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!