Horeca

Een goed menu vraagt om een smaakvolle kaart

Een goed restaurant heeft een goede, professioneel ogende menukaart. Wij kunnen diverse, op maat gemaakte menukaarten drukken in verschillende uitvoeringen en papiersoorten. Zelfs in 3-luik A4! Omdat menukaarten digitaal gedrukt kunnen worden, zijn ook kleinere oplagen heel betaalbaar.

Je kunt het bestand kant-en-klaar aanleveren óf je kunt er voor kiezen dat wij de opmaak van je overnemen. Wij werken hiervoor met een uurtarief, zodat je voordelig uit bent.

Wil je extra bescherming voor je menukaarten tegen vocht en vette vlekken? Laat de menukaarten dan lamineren of plastificeren. Hiermee zijn ze langer bruikbaar.

Idee

Een grotere groep gasten of een speciaal evenement? Laat je menukaarten of placemats personaliseren. Zorg dat je gasten deze mee naar huis nemen en aan anderen laten zien.

Het kan altijd Luxor!

Bel ons gewoon even op of maak een afspraak met onze drukwerkadviseur om de mogelijkheden te bespreken, samples en voorbeelden te bekijken of te overleggen over het ontwerp. Nu meteen een vrijblijvende offerte opvragen kan natuurlijk ook! Of loop gewoon eens binnen in onze drukkerij aan de Sint Annastraat 235-242 te Nijmegen.
T. 024 – 355 60 68 – E: info@drukkerijluxor.nl