Van ontwerp tot deurmat

Consumenten zijn niet alleen online te vinden. Direct mailing is nog steeds relevant. Print vormt namelijk voor veel mensen een rustmomentje. Bovendien wordt de inhoud als ‘dieper’ ervaren dan bij online lezen. De informatie die wordt aangeboden in direct mailing wordt gezien als ‘meer betrouwbaar’. De attentiewaarde neemt hierdoor toe.

Bij Luxor combineren we onze jarenlange ervaring met de nieuwste druktechnieken en de allerlaatste software die zorgt voor het opmaken, printen, distribueren, sorteren, archiveren en e-mailen van je documenten. Daardoor kunnen we nu nog beter inspelen op nieuwe behoeftes van opdrachtgevers. Zo zijn we vandaag de dag perfect ingericht op het verzorgen van zowel digitale en papieren mailings.

Offline EN online
Luxor helpt je een mooie en slimme mix te realiseren van gedrukte en digitale media, van gedrukte middelen die echt de aandacht trekken tot online middelen die jouw boodschap onderstrepen en versterken. Naast het drukken van je mailing (een of meerdere brieven, eventueel in combinatie met een flyer of antwoordkaart) en envelop, pakken wij deze volautomatisch voor je in en bieden deze aan bij de post.

Variabel in tekst EN in beeld
De simpelste manier om je klanten persoonlijk aan te spreken is natuurlijk via de persoonsgegevens. Maar wist je dat je net zo eenvoudig ook variabel kunt zijn in foto’s en teksten? Samen maken wij jouw database op en met een druk op de knop gaat jouw volledig op de persoon gerichte brief de deur uit. Personaliseren kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan de regio, verkoper, productbehoefte, leeftijdscategorie, etc.

Meer weten?
Graag laten we je voorbeelden en mogelijkheden zien en gaan we met jou om tafel zitten om je ideeën om te zetten naar het juiste product. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden. We houden niet van half werk. Dit zijn precies de elementen die bepalen waarom mensen voor jouw bedrijf zullen kiezen en niet voor een ander. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!