Mailings

Mailings: van ontwerp tot deurmat

Bi Drukkerij Luxor combineren we onze jarenlange ervaring met de nieuwste druktechnieken en de allerlaatste software die zorgt voor het opmaken, printen, distribueren, sorteren, e-mailen en archiveren van je documenten. Daardoor kunnen we nu nog beter inspelen op nieuwe behoeftes van opdrachtgevers. Zo zijn we vandaag de dag ook perfect ingericht op het verzorgen van digitale en papieren mailings.

Drukkerij Luxor helpt je een mooie en slimme mix te realiseren van gedrukte en digitale media, van gedrukte middelen die echt de aandacht trekken tot online middelen die jouw boodschap onderstrepen en versterken. Naast het drukken van je mailing (een of meerdere brieven, eventueel in combinatie met een flyer of antwoordkaart) en envelop, pakken wij deze volautomatisch voor je in en bieden deze aan bij de post.

Variabel printen

De simpelste manier om je klanten persoonlijk aan te spreken is natuurlijk via de persoonsgegevens. Maar wist je dat je net zo eenvoudig ook variabel kunt zijn in foto’s en teksten? Samen maken wij jouw database op en met een druk op de knop gaat jouw volledig op de persoon gerichte brief de deur uit. Personaliseren kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan de regio, verkoper, productbehoefte, leeftijdscategorie, etc.

Het kan altijd Luxor!

Bel ons gewoon even op of maak een afspraak met onze drukwerkadviseur om de mogelijkheden te bespreken, samples en voorbeelden te bekijken of te overleggen over het ontwerp. Nu meteen een vrijblijvende offerte opvragen kan natuurlijk ook! Of loop gewoon eens binnen in onze drukkerij aan de Sint Annastraat 235-242 te Nijmegen.
T. 024 – 355 60 68 – E: info@drukkerijluxor.nl