Printservice

In onze printservice aan de St. Annastraat 237 kun je o.a. full colour of zwart/wit printen en kopiëren, afbeeldingen vergroten of verkleinen, foto’s op fotopapier printen, plastificeren, snijden, vouwen, ringbanden of wiro’s plaatsen, inbinden met een linnen band in de rug en diverse andere afwerkingsmogelijkheden. Ook voor het bespreken van familiedrukwerk en het ophalen van collectieboeken met trouw- of geboortekaarten staan wij maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur voor je klaar.
Omdat wij zo veel mogelijk rekening houden met het milieu, is het handig wanneer je een eigen tas meeneemt bij het ophalen van je bestelling.

Service
In onze printservice helpen wij je graag. Dat betekent dat je niet zelf je printjes kunt afdrukken, eigenhandig kunt kopiëren of gebruik kunt maken van onze computers.

Prijslijst
Onze actuele prijslijst voor de printservice vind u hieronder. Komt jouw idee hier niet in voor? Mail dan je aanvraag naar winkel@drukkerijluxor.nl.

Prijslijst

Een kaartje kopen
Even een kaartje kopen kan ook bij ons. Verjaardagskaarten, dankkaarten en condoleancekaarten bijvoorbeeld. De uitstraling van onze kaarten van Artigo Intense zijn fris en kleurrijk. Natuurlijk inclusief bijpassende enveloppen!

Meer weten?
Kom langs, bel of stuur een e-mail naar winkel@drukkerijluxor.nl waarin je jouw opdracht of offerte-aanvraag specificeert, het te printen bestand (liefst PDF) toevoegt en ons laat weten wanneer je het graag wilt ophalen. Kijk wel even bij de aanleverspecificaties. Hoe beter je de bestanden aanlevert, hoe mooier het eindresultaat. En dat is iets waar we beiden plezier van hebben! Loop gerust eens binnen in de winkel, we adviseren je graag.