Rouwdrukwerk

Wij weten als geen ander dat niet elke uitvaart hetzelfde is. Daarom staan wij 5 dagen per week klaar om u te helpen bij uw rouwdrukwerk. Denk hierbij aan een rouwkaart, misboek, bidprent en dankkaarten. Dit verzorgen wij inmiddels voor enkele uitvaartorganisatie’s, maar natuurlijk kunt u ook rechtstreeks bij ons terecht.

U bent bij ons niet verplicht te kiezen uit een beperkt aantal mogelijkheden of vormen: alles kan precies zo gemaakt worden zoals de overledene gewenst heeft. Informeer naar de mogelijkheden of kom gewoon even langs. Wij laten u graag voorbeelden zien en maken een vrijblijvende offerte voor u op. Ook een proefkaart is geen probleem. Dan weet u waar u aan toe bent. De enveloppen kunnen met de proefdruk van tevoren al mee naar huis genomen worden, zodat de adressen geschreven kunnen worden. Adresetiketten laten uitdraaien kan natuurlijk ook. U rekent af bij het ophalen van de kaarten. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Geen eigen ontwerp, maar een kaart uit de collectie? Hiervoor werken wij samen met Cantharus.

Meer weten
Meer weten, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende offerte opvragen? Ga naar het online offerteformulier, bel 024 – 355 60 68 of stuur een mail naar winkel@drukkerijluxor.nl.