(Zakelijke) kerst- en nieuwjaarskaarten

(Zakelijke) Kerst- & Nieuwjaarskaarten 2023-2024

 

Kerstkaart
Maak van uw zakelijke kerstkaart uw visitekaartje. Bijvoorbeeld met een eigen ontwerp (drukklaar, of zet onze designers maar aan het werk) of met een kaart uit een van de nieuwe collectie’s zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten. Ook met diverse kaarten waarmee u een goed doel steunt. Deze kaarten zijn op maat te maken met uw persoonlijke tekst en bedrijfslogo. Graag geven we deze bij u af zodat u in alle rust een keuze kunt maken en de bedrukking met onze adviseur kunt bespreken. Bekijk de verschillende collecties alvast online:

 

Bureaukalender
Het profileren van je bedrijf is voor jou interessant. Met een bureaukalender op staander vang je twee vliegen in een klap: het is een leuk relatiegeschenk en je staat het hele jaar door met je bedrijf in the picture! Natuurlijk hebben we het niet over de kalender aan de muur van de w.c., maar over de geheel op jouw bedrijf & huisstijl afgestemde bureaukalender op staander. Want dat zet je met trots op je bureau of vergadertafel en geef je aan het einde van het jaar mee aan je klant! Deze kalenders kun je al vanaf 50 stuks bestellen. Wij passen het basisontwerp voor 2024 graag kosteloos aan jouw bedrijf aan.

 

Meer weten?
Graag laten we je voorbeelden en mogelijkheden zien en gaan we met jou om tafel zitten om je ideeën om te zetten naar het juiste product. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden. We houden niet van half werk. Dit zijn precies de elementen die bepalen waarom mensen voor jouw bedrijf zullen kiezen en niet voor een ander. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!