Verleden en toekomst

Missie
Van het kleinste visitekaartje tot de grootste campagne ondersteunen wij onze strategische partners van design tot eindproduct.

Visie
We zorgen ervoor dat het regelen en bestellen van drukwerk eenvoudig en snel te realiseren is. Onze medewerkers spannen zich tot het uiterste in om een persoonlijke band met onze klanten te realiseren. Luxor staat erom bekend dat het een transparante en betrouwbare bedrijfsvoering heeft. We zorgen ervoor dat onze klanten kwaliteitsproducten krijgen. Zoveel mogelijk worden processen met ICT oplossingen geautomatiseerd voor tijdwinst en kostenreductie. Meedenken met de klant en snel reageren op ontwikkelingen in de markt zitten in ons DNA.

Al jaren een begrip
Sinds 1969 is Luxor een begrip in Nijmegen en omstreken. Grondlegger van het familiebedrijf is de fam. Maertens. Gedurende de afgelopen jaren is Drukkerij Luxor, dat zich in den beginne vooral richtte op het familiedrukwerk, uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie. Anno 2000 heeft Stijn Maertens het bedrijf overgenomen en meegenomen naar de 21e eeuw onder de naam Luxor drukken&printen.

“Toen mijn ouders in 1969 met een degelpers hier een drukkerij begonnen, hadden ze nog niet nagedacht over een naam. Omdat mijn opa eigenaar was van bioscoop Luxor, was de keuze snel gemaakt. Maar het had net zo goed “De Gruijter” kunnen zijn, want die kruidenierszaak was de vorige “bewoner” van het pand. Daar is later het café La Strada, dat er naast lag, aan toegevoegd. Dat is de reden waarom het er aan de buiten- en binnenkant zo apart uitziet.”  Aldus Stijn Maertens.

 

Kom gewoon eens langs
Onze printservice en drukkerij is aan de Sint Annastraat 237-241 te Nijmegen. In W.O. II zijn nr. 235 en 237 gebombardeerd. Een deel van het oorspronkelijke pand is gelukkig bewaard gebleven, zoals je kunt zien bij een bezoek aan onze printservice.