DTP & Design

Grafisch ontwerp in goede handen

Goed drukwerk kan niet zonder een goed ontwerp. Wij verzorgen ook jouw ontwerp graag voor jou en samen met jou. Wij ontwerpen je huisstijl, logo, brochure, folder, poster, magazine, banner en nog veel meer.

Sommige klanten komen naar ons toe met een idee of een concept en soms wordt ons gevraagd een idee of een concept zelf te bedenken. Het omzetten van dit idee of een concept naar een passend ontwerp verzorgen wij met professionalisme en plezier. Wij maken daarbij gebruik van de modernste grafische en fotografische technieken, afhankelijk van jouw wensen.

Samen met jou gaan wij om de tafel zitten om je wensen te bespreken. Niet alleen het drukwerk wordt besproken, maar ook welke boodschap je wilt verspreiden en welk resultaat je wilt bereiken, hoe je het wilt verspreiden, materiaalgebruik, etc. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag!

Het kan altijd Luxor!

Bel ons gewoon even op of maak een afspraak met onze drukwerkadviseur om de mogelijkheden te bespreken, samples en voorbeelden te bekijken of te overleggen over het ontwerp. Nu meteen een vrijblijvende offerte opvragen kan natuurlijk ook! Of loop gewoon eens binnen in onze drukkerij aan de Sint Annastraat 235-242 te Nijmegen.
T. 024 – 355 60 68 – E: info@drukkerijluxor.nl