Posters drukken

Een top klasse drukker voor uw posters

Heeft u plannen om posters te laten drukken en zoekt u hiervoor een drukker die hiervoor ruime mogelijkheden kan aanbieden zoals lage oplages en personalisatie om een reclameboodschap nog beter over te laten komen? Neem dan contact met Drukkerij Luxor. Wij kunnen u de laagste oplages drukken voor de beste prijzen en kunnen tevens elke poster voorzien van een unieke boodschap. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

Een ervaren allround drukker

Drukkerij Luxor is een ervaren allround drukker. Wij zijn begonnen in 1969 met een Heidelberg degelpers en zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio van Nijmegen en Arnhem. Ons modern machinepark en onze automatische workflows maken het mogelijk om een uitgebreid pakket aan diensten te leveren aan onze klanten. Met deze systemen kunnen we personalisatie aanbieden met eindeloze mogelijkheden.

Posters drukken

Grootformaat poster voor het beste resultaat

Wij kunnen posters drukken tot en met A0 formaat. Het betekent dat u maximale mogelijkheden krijgt om uw reclameboodschap over te brengen op straat met een poster campagne. Wij kunnen de posters drukken in kleine oplages zodat u telkens kunt inspringen op nieuwe situaties om uw reclame nog beter te laten werken.

Denkt u maar eens aan aparte posters voor bepaalde periodes die elkaar snel opvolgen zoals de Kerstdagen en Nieuwjaar.

Alle soorten drukwerk mooi verzorgd

Wij verzorgen uiteraard meer dan alleen posters bedrukken. Wij drukken ook familiedrukwerk zoals geboortekaartjes, rouwkaarten en boekjes voor een feest. Wij kunnen ook een prachtig familiealbum maken en dit als boek afleveren met een harde kaft. Wilt u uw vakantie foto’s in een boekvorm laten bewaren? Dat kan ook bij ons. Wij kunnen ook brochures drukken voor uw bedrijf en de opmaak ervoor verzorgen. Wanneer u ons het logo van uw bedrijf geeft dan doen wij de opmaak helemaal gratis voor uw. Dat noemen wij nog eens een top klasse service.

De mogelijkheden op een rij

Hieronder kunt u lezen welke mogelijkheden onze drukkerij allemaal kan aanbieden.

  • Visitekaartjes
  • Geboortekaartjes
  • Rouwkaarten
  • Flyers
  • Posters drukken met lage oplages
  • Print en kopieer service
  • Printing on Demand
  • Gepersonaliseerd drukwerk
  • Gratis opmaak huisstijl

Neem contact op

wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een messcherpe offerte. Wij kunnen uw posters drukken in de laagst mogelijke oplages verwerken en garanderen u top kwaliteit drukwerk. Laat uw poster tevens personaliseren per stuk of per winkel om de mogelijkheden nog beter te benutten.