Drukkerij en printservice in de omgeving van Groesbeek

Welkom bij Drukkerij Luxor, uw vaste partner in al het drukwerk dat u laat verrichten in de omgeving van Groesbeek. Wij zijn namelijk meer dan een drukkerij, wij zijn uw betrouwbare partner die al uw vragen over enveloppen beantwoord, uw problemen over flyers oplost en uw wensen voor grafische vormgeving verwezenlijkt. Wij maken gebruik van een zeer klantgerichte werkwijze om u ervan te verzekeren dat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en wij garanderen u professionele resultaten voor iedere opdracht die wij aannemen. Of het nu gaat om signing, briefpapier, rouwdrukwerk (rouwkaarten) of de envelop, wij leveren u een product in Groesbeek waar u tevreden mee zult zijn.

Zakelijk

Om een eerste indruk te maken krijg je nooit twee kansen. De eerste keer moet het raak zijn. We willen om die reden van elk product iets bijzonders maken, iets waar de kwaliteit vanaf spat. Dát is de manier waarop jij je in deze tijd onderscheidt. Denk aan visitekaarten, briefpapier, enveloppen, bloks, doordruksets, alles in jouw huisstijl.

Meer informatie

Printservice

In onze printservice aan de St. Annastraat 237 kun je 5 dagen per week binnenlopen voor full color of zwart/wit printen en kopiëren, inbinden, snijden, plastificeren en nog veel meer! Kom langs of mail je opdracht met specificatie naar winkel@drukkerijluxor.nl.

Meer informatie

Familiedrukwerk

Geboorte-, trouw-, jubileumkaarten of rouwdrukwerk laten drukken en / of ontwerpen? Zowel collectiekaarten als eigen ontwerpen. Bij Luxor kan het. Met een speciaal team gespecialiseerd in familiedrukwerk staan wij voor u klaar.

Meer informatie

Promotie

Val op, verspreid je boodschap. Promoot je bedrijf met een pakkende flyer, een brochure of folder of pak de aandacht met een grote poster. Het kan met Luxor!

Meer informatie

Mailing

Mailing versturen? Wij regelen alles van A tot Z. Bij Luxor combineren we onze ervaring met de nieuwste druktechnieken en software voor het opmaken, printen, distribueren, e-mailen en archiveren van je documenten.

Meer informatie

Signing & Presentatie

Laat de wereld zien wie je bent door auto- of raambelettering, vlaggen, spandoeken, banners of (reclame) borden. Wij helpen je hiermee graag verder. Niet alleen in productie, maar ook in mogelijkheden, vorm, ontwerp en montage van belettering.

Meer informatie

Horeca

Een goed menu vraagt om een smaakvolle kaart. Wij denken graag met je mee in uitvoering en materiaal, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. Denk ook aan placemats en cadeaubonnen, uitgevoerd in jouw huisstijl.

Meer informatie

DTP & Design

Goed drukwerk kan niet zonder een goed ontwerp. Samen met jou gaan wij om de tafel zitten om je wensen te bespreken. Wat is de boodschap, voor wie is het bedoelt en wat wil je bereiken. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag!

Meer informatie

Aanleverspecificaties

Voor een efficiënte verwerking en een kwalitatief optimaal resultaat, raden wij je aan de volgende regels in acht te nemen bij het aanleveren van zelf opgemaakte bestanden.

Meer informatie

Luxor. Drukken & printen

Benieuwd naar onze drukwerk oplossingen? Neem contact op!

Ontdek onze producten

Inmiddels zitten wij al meer dan 40 jaar in ons vakgebied in Groesbeek. Dit is een erg lange tijd aangezien de technologie sterk veranderd is gedurende die periode. Wij zijn altijd blijven vernieuwen en innoveren en wij kunnen u dan ook helpen met de allernieuwste en beste technieken die er zijn, maar wij kunnen ook altijd terugvallen op een hele kluis aan kennis en praktisch inzicht. Zo zijn wij uw ideale copyshop voor het verrichten van al uw drukwerk.

Het kan wellicht een beetje lastig zijn om nu een goed beeld te krijgen van alle diensten die wij voor u in de aanbieding hebben. Wij hopen een beetje duidelijkheid te scheppen met behulp van het volgende lijstje van onze best verkochte producten in Groesbeek:

  • Handelsdrukwerk
  • Familiedrukwerk
  • Reclamedrukwerk
  • Grafische vormgeving
  • Menukaarten
  • Rouwdrukwerk
  • Signing

Mocht u op zoek zijn naar iets dat hier niet genoemd is, neem dan even contact op.

Kies voor een persoonlijk product

Wij helpen u maar al te graag met persoonlijke situaties in Groesbeek. Ons familiedrukwerk is van betrekking op uw meest persoonlijke producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van geboortekaarten? Wij weten dat de geboorte van uw kindje een zeer belangrijke gebeurtenis is in uw leven en het is volgens veel mensen zelfs de allermooiste dag van uw leven. Zo’n dag wilt u natuurlijk delen met al uw geliefden en u kunt dit eenvoudig doen door ze een geboortekaartje te sturen. Een folder is immers niet genoeg. Dit is nou echt een product dat wij voor u kunnen verzorgen in Groesbeek.

Vraag het ons

Wilt u graag wat meer weten over ons werk in Groesbeek? Hebt u bijvoorbeeld nog wat vragen over trouwkaarten en andere persoonlijke producten? Neem dan direct contact op en vraag het ons persoonlijk. Wij vertellen u maar al te graag wat wij voor u kunnen doen in Groesbeek.

    Contactformulier