Geboortekaarten

Geboortekaarten

Je kunt bij ons terecht voor geboortekaarten naar eigen ontwerp, of een kaart uit een van de geboortecollecties. Onze collectiekaarten zijn vrijblijvend en zonder afspraak te bekijken in onze winkel, inclusief diverse kaarten van verschillende goede doelen. Je kunt de boeken van uw keuze (zonder verplichtingen) enkele dagen mee naar huis nemen, zodat je op je gemak de perfecte kaart kunt uitkiezen. Een groot aantal collectie’s kun je hieronder ook online bekijken.

Een geboortekaartje bij Luxor: hoe werkt dat?

U kiest een kaart uit de collecties. Wij maken voor u de bestelling op, zodat u weet waar u aan toe bent. Samen bekijken we wat u op de kaart wilt, qua tekst, lettertypen, afbeeldingen, etc. Zodat het kaartje precies wordt wat jullie willen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een proef via de mail of in onze winkel. Bij akkoord van de proef gaan we over tot drukken, bij een geboortekaartje leggen wij alles apart tot de kleine geboren is en u contact met ons opneemt voor de laatste gegevens. Wij proberen de geboortekaarten altijd dezelfde dag  nog te leveren.

U heeft een eigen idee of ontwerp. Uw idee zetten wij graag samen met u om in de perfecte kaart voor deze gebeurtenis. Samen kijken we naar papiersoorten, afwerkingen, mogelijkheden, etc. Heeft u de bestanden zelf al ontworpen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan wel even bij de aanleverspecificaties. Hoe beter u het aanlevert, hoe mooier het eindresultaat. En dat is iets waar we beiden plezier van hebben! Graag drukken wij voor u een proefexemplaar op de door u gekozen papiersoort voor u uit, zodat u weet hoe uw ontwerp eruit gaat zien. Bij akkoord van de proef gaan we over tot drukken, bij een geboortekaartje leggen wij alles apart tot de kleine geboren is en u contact met ons opneemt voor de laatste gegevens. Wij proberen de geboortekaarten altijd dezelfde dag  nog te leveren.

Enveloppen
De enveloppen kunnen met de proefdruk van tevoren al mee naar huis genomen worden, zodat de adressen geschreven kunnen worden. Adresetiketten laten uitdraaien kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld in hetzelfde lettertype en kleur als de kaart. Maakt het net wat leuker. Je rekent af bij het ophalen van de kaarten. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook.