Drukker specialist in de omgeving van Gennep

Wilt u graag een nieuwe huisstijl laten ontwerpen voor al het papier op uw kantoor in de buurt van Gennep? Is er een kleintje op komst en moet u nog een grote oplage aan geboortekaarten bestellen? Of zou u eigenlijk eerst eens wat vragen willen stellen over het proces dat een copyshop afhandelt? Daarnaast zijn wij graag uw partner voor rouwkaarten, enveloppen en briefpapier. In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Drukkerij Luxor en wij zijn uw specialist op het gebied van drukwerk in Gennep en omgeving. Wij helpen u met plezier aan een product op maat of aan een speciale dienst.

Zakelijk

Om een eerste indruk te maken krijg je nooit twee kansen. De eerste keer moet het raak zijn. We willen om die reden van elk product iets bijzonders maken, iets waar de kwaliteit vanaf spat. Dát is de manier waarop jij je in deze tijd onderscheidt. Denk aan visitekaarten, briefpapier, enveloppen, bloks, doordruksets, alles in jouw huisstijl.

Meer informatie

Printservice

In onze printservice aan de St. Annastraat 237 kun je 5 dagen per week binnenlopen voor full color of zwart/wit printen en kopiëren, inbinden, snijden, plastificeren en nog veel meer! Kom langs of mail je opdracht met specificatie naar winkel@drukkerijluxor.nl.

Meer informatie

Familiedrukwerk

Geboorte-, trouw-, jubileumkaarten of rouwdrukwerk laten drukken en / of ontwerpen? Zowel collectiekaarten als eigen ontwerpen. Bij Luxor kan het. Met een speciaal team gespecialiseerd in familiedrukwerk staan wij voor u klaar.

Meer informatie

Promotie

Val op, verspreid je boodschap. Promoot je bedrijf met een pakkende flyer, een brochure of folder of pak de aandacht met een grote poster. Het kan met Luxor!

Meer informatie

Mailing

Mailing versturen? Wij regelen alles van A tot Z. Bij Luxor combineren we onze ervaring met de nieuwste druktechnieken en software voor het opmaken, printen, distribueren, e-mailen en archiveren van je documenten.

Meer informatie

Signing & Presentatie

Laat de wereld zien wie je bent door auto- of raambelettering, vlaggen, spandoeken, banners of (reclame) borden. Wij helpen je hiermee graag verder. Niet alleen in productie, maar ook in mogelijkheden, vorm, ontwerp en montage van belettering.

Meer informatie

Horeca

Een goed menu vraagt om een smaakvolle kaart. Wij denken graag met je mee in uitvoering en materiaal, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. Denk ook aan placemats en cadeaubonnen, uitgevoerd in jouw huisstijl.

Meer informatie

DTP & Design

Goed drukwerk kan niet zonder een goed ontwerp. Samen met jou gaan wij om de tafel zitten om je wensen te bespreken. Wat is de boodschap, voor wie is het bedoelt en wat wil je bereiken. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag!

Meer informatie

Aanleverspecificaties

Voor een efficiënte verwerking en een kwalitatief optimaal resultaat, raden wij je aan de volgende regels in acht te nemen bij het aanleveren van zelf opgemaakte bestanden.

Meer informatie

Luxor. Drukken & printen

Benieuwd naar onze drukwerk oplossingen? Neem contact op!

Ontdek onze producten

Wilt u graag ruim de keuze hebben of het met de drukkerij in Gennep zelf nog over mogelijke varianten hebben? Dan bent u naar het juiste adres gekomen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring als drukkerij en wij hebben dan ook veel ontwikkelingen doorgemaakt. Wij zijn altijd blijven innoveren en wij werken tegenwoordig volgens de allerlaatste technieken en zorgen voor de allerbeste resultaten, van folder tot envelop. Maar wij hebben altijd ruimte voor een gesprek en onze klant is koning

Daarom kunt u rekenen op een selectie aan producten die is aangepast aan uw wensen. Voor een eerste indruk kunt u het onderstaande lijstje eens bekijken. Dit zijn onze meest verkochte producten in Gennep:

  • Familiedrukwerk
  • Reclamedrukwerk
  • Handelsdrukwerk
  • Menukaarten
  • Grafische vormgeving
  • Rouwdrukwerk
  • Signing

Dit is echter slechts een greep uit ons volledige aanbod. Bespreek daarom gerust eens persoonlijk met ons wat u zoekt en dan vinden wij een bijbehorend product voor

Kies uw eigen stijl

Één van onze specialiteiten in Gennep is het ontwerpen en verstrekken van handelsdrukwerk. Hieronder kunt u bijvoorbeeld briefpapier verstaan maar er komt veel meer bij kijken. Dit is met name interessant als u een onderneming of een bedrijf onder uw hoede hebt staan. Communiceert u veel schriftelijk met uw klanten? Dan is het aantrekkelijk om te kiezen voor een officiële huisstijl. Zo kunt u al uw enveloppen bijvoorbeeld laten bedrukken of in ieder geval binnen dezelfde stijl laten vervaardigen. Maar ook e-mails die u verstuurt of posters die u afdrukt. Zo is alles eenvoudig te herkennen voor uw klanten in Gennep.

Vraag naar een persoonlijke offerte

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken of hebt u nog vragen over wat wij zoal doen in Gennep? Zou u bijvoorbeeld wel eens willen weten wat er allemaal bij komt kijken om trouwkaarten af te drukken? Vraag ons zelf naar een persoonlijke offerte in Gennep

    Contactformulier