Visitekaarten

Een van onze specialiteiten is het drukken van visitekaarten, digitaal of offset. Door onze hoogwaardige digitale pers kunnen wij ook kleine oplagen heel voordelig leveren! Hierbij zijn diverse afwerkingen mogelijk, zoals glans-. of matlaminaat, ronde hoeken, diverse (en afwijkende) papiersoorten, etc. Daarmee garanderen we topkwaliteit. Onze visitekaartjes verlenen bedrijven uitstraling, kleur en identiteit. Luxor kan vorm en opmaak daarvan doorvoeren tot presentatiemappen, briefpapier, enveloppen of wat meer gewenst is.

Graag laten we u voorbeelden, mogelijkheden of papiersamples zien en gaan we met u om de tafel zitten om uw ideeën om te zetten naar het juiste kaartje. Want ook daarin zijn wij thuis. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden, niet van half werk. Precies de elementen die bepalen waarom klanten voor het ene bedrijf kiezen en niet voor het andere.

Het kan altijd Luxor!

Meer weten, advies nodig, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende offerte opvragen? Ga naar het online offerteformulier, bel 024 – 355 60 68 of stuur een mail naar info@drukkerijluxor.nl.