Uw boek bij Luxor

Wil je graag een boek vol herinneringen, een mooi uitgevoerd jaarverslag of een ander soort boek drukken? Bij Luxor helpen we je graag verder.  Zowel met een soft- of een hardcover, genaaid of gelijmd, kleine (vanaf 10) of grote oplage, standaard of afwijkend formaat: wij doen het met veel plezier.

Je kunt het boek zelf aanleveren, of de opmaak geheel of gedeeltelijk door ons laten verzorgen. Graag gaan we vrijblijvend met je om de tafel zitten om je wensen en de mogelijkheden door te nemen, advies te geven over het beste resultaat en een offerte op te maken.

1 exemplaar of wat meer: wij zorgen voor een resultaat om over naar huis te schrijven! Is de opmaak niet jouw ding? Of heb je het binnenwerk klaar, maar wat hulp nodig met de cover? Gelukkig kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Gaan we gewoon even om de tafel zitten.

Offerte
Geen enkel boek is hetzelfde. Graag maken wij voor een offerte op maat. Dit kan door een afspraak te maken met onze drukwerkadviseur, om de tafel te gaan zitten en de mogelijkheden door te nemen, of simpelweg door een offerte aan te vragen via deze site.

Meer weten?
Graag laten we je voorbeelden en mogelijkheden zien en gaan we met jou om tafel zitten om je ideeën om te zetten naar het juiste product. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden. We houden niet van half werk. Dit zijn precies de elementen die bepalen waarom mensen voor jouw bedrijf zullen kiezen en niet voor een ander. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!