Drukkerij Bemmel

De voordeligste digitale drukkerij en printservice in Bemmel

Bent u op zoek naar een drukker en copyshop in Bemmel die het beste drukwerk kan leveren voor de beste prijzen? Neem dan contact op met Drukkerij Luxor. Wij kunnen flyers drukken die geheel afgestemd worden op uw doelgroepen, wij kunnen posters drukken in grote formaten met kleine oplagen en wij kunnen visitekaartjes drukken en deze supersnel leveren. Daarnaast zijn wij het adres voor uw signing,  rouwdrukwerk (rouwkaarten), briefpapier en enveloppen. Wij zijn de drukker in Bemmel die u gratis advies kan geven en tevens gratis en voor niets uw opmaak verzorgen wanneer wij ook uw drukwerk mogen verzorgen.

Zakelijk

Om een eerste indruk te maken krijg je nooit twee kansen. De eerste keer moet het raak zijn. We willen om die reden van elk product iets bijzonders maken, iets waar de kwaliteit vanaf spat. Dát is de manier waarop jij je in deze tijd onderscheidt. Denk aan visitekaarten, briefpapier, enveloppen, bloks, doordruksets, alles in jouw huisstijl.

Meer informatie

Printservice

In onze printservice aan de St. Annastraat 237 kun je 5 dagen per week binnenlopen voor full color of zwart/wit printen en kopiëren, inbinden, snijden, plastificeren en nog veel meer! Kom langs of mail je opdracht met specificatie naar winkel@drukkerijluxor.nl.

Meer informatie

Familiedrukwerk

Geboorte-, trouw-, jubileumkaarten of rouwdrukwerk laten drukken en / of ontwerpen? Zowel collectiekaarten als eigen ontwerpen. Bij Luxor kan het. Met een speciaal team gespecialiseerd in familiedrukwerk staan wij voor u klaar.

Meer informatie

Promotie

Val op, verspreid je boodschap. Promoot je bedrijf met een pakkende flyer, een brochure of folder of pak de aandacht met een grote poster. Het kan met Luxor!

Meer informatie

Mailing

Mailing versturen? Wij regelen alles van A tot Z. Bij Luxor combineren we onze ervaring met de nieuwste druktechnieken en software voor het opmaken, printen, distribueren, e-mailen en archiveren van je documenten.

Meer informatie

Signing & Presentatie

Laat de wereld zien wie je bent door auto- of raambelettering, vlaggen, spandoeken, banners of (reclame) borden. Wij helpen je hiermee graag verder. Niet alleen in productie, maar ook in mogelijkheden, vorm, ontwerp en montage van belettering.

Meer informatie

Horeca

Een goed menu vraagt om een smaakvolle kaart. Wij denken graag met je mee in uitvoering en materiaal, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. Denk ook aan placemats en cadeaubonnen, uitgevoerd in jouw huisstijl.

Meer informatie

DTP & Design

Goed drukwerk kan niet zonder een goed ontwerp. Samen met jou gaan wij om de tafel zitten om je wensen te bespreken. Wat is de boodschap, voor wie is het bedoelt en wat wil je bereiken. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag!

Meer informatie

Aanleverspecificaties

Voor een efficiënte verwerking en een kwalitatief optimaal resultaat, raden wij je aan de volgende regels in acht te nemen bij het aanleveren van zelf opgemaakte bestanden.

Meer informatie

Luxor. Drukken & printen

Benieuwd naar onze drukwerk oplossingen? Neem contact op!

Een drukker in hart en nieren

Drukkerij Luxor is een drukker in hart en nieren. Wij zijn in 1969 begonnen met een Heidelberg degelpers en zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio van Bemmel en omstreken. Wij verzorgen nog steeds offsetdruk maar uiteraard is digitaal druk een belangrijke activiteit geworden van ons. Wij zijn de drukker in Bemmel die uw posters drukken kan met de kleinste oplages. Tevens kunnen wij visitekaartjes drukken met de snelste levertijden. En wat dacht u van een visitekaartje dat speciaal bedoeld is voor die éne beurs waar u aan gaat deelnemen. Het kan allemaal bij ons gedrukt worden.

Flyers drukken in kleine oplages

Wij zijn de drukkerij in Bemmel die vrijwel alle drukwerk kan drukken in de kleinste oplages. Bedenkt u maar eens welke voordelen er allemaal zijn wanneer u in kleine oplages kunt drukken. U kunt uw visitekaartjes in kleine oplages laten drukken in een andere taal wanneer u naar het buitenland op zakenreis gaat.

Informeer naar de aanbiedingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukker in Bemmel? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij drukken graag uw visitekaartjes en kunnen posters drukken van top kwaliteit. Wij geven u de beste prijzen voor ons drukwerk en garanderen een top service. Zoek niet langer naar een drukker in Bemmel en kom gewoon eens langs voor een gratis advies of vul het formulier in op de website voor een snelle en super scherpe offerte voor al uw drukwerk.

Uw flyers per doelgroep aangepast

Wilt u flyers verspreiden en bent u op zoek naar een manier om de reclameboodschap die u heeft aan te laten passen aan de doelgroep? Dan kunt u bij ons flyers laten drukken in verschillende soorten. Voor elke doelgroep kunt u dan een aparte tekst laten plaatsen. Dit kan zeer effectief zijn wanneer u in Bemmel verschillende doelgroepen apart wilt bereiken met uw flyer. Wij kunnen de flyers zelfs per stuk laten voorzien van unieke teksten.

    Contactformulier