Zakelijk

Echt iets moois

Om een eerste indruk te maken krijg je nooit twee kansen. De eerste keer moet het raak zijn. We willen om die reden van elk product iets bijzonders maken, iets waar de kwaliteit vanaf spat. Dát is de manier waarop jij je in deze tijd onderscheidt.

Digitaal drukwerk

Voor een kleine oplage full color briefpapier, visitekaarten en enveloppen drukken wij digitaal. Je kunt altijd om een proefdruk vragen zodat je precies weet wat je krijgt. Deze service is gratis wanneer je vervolgens bij ons je drukwerk bestelt.

Offset drukwerk

Om zeker te zijn van de juiste huiskleur, bij iedere nieuwe bestelling, drukken wij, naast digitaal, ook in pms (pantonekleuren). Bijzondere mogelijkheden hierin zijn goud, zilver en fluoriserende kleuren.

Producten

Visitekaartjes

Een van onze specialiteiten is het drukken van visitekaarten, digitaal of offset. Door onze hoogwaardige digitale pers kunnen wij ook kleine oplagen heel voordelig leveren. Hierbij zijn diverse afwerkingen mogelijk, zoals glans-. of matlaminaat, spotUV lak, coldfoil, ronde hoeken, diverse – en afwijkende – papiersoorten, etc. Daarmee garanderen we topkwaliteit. Onze visitekaartjes verlenen bedrijven uitstraling, kleur en identiteit. Onze afdeling DTP kan de vorm en de opmaak van de visitekaartjes doorvoeren bij presentatiemappen, briefpapier, enveloppen of wat meer gewenst is.

Graag laten we je voorbeelden, mogelijkheden of papiersamples zien en gaan we met jou om tafel zitten om je ideeën om te zetten naar het juiste visitekaartje. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden. We houden niet van half werk. Dit zijn precies de elementen die bepalen waarom mensen voor jouw bedrijf zullen kiezen en niet voor een ander.

 

Briefpapier, volgvellen en enveloppen

Je huisstijl zegt iets over jou en je bedrijf. Door een passende huisstijl kom je ook echt op de doelgroep over zoals jij dit graag wilt. En zo onderscheid jij je perfect en ben je herkenbaar in al je communicatie-uitingen. Wij denken hierin graag met je mee: over het ontwerp en kleurgebruik, het materiaal, de drukwijze en zelfs over de verzending of de verspreiding.

 

Presentatie- of offertemappen

Presentatie- of offertemappen zijn ideaal om offertes of overeenkomsten in te versturen naar je klanten of als marketingactie met een luxe uitstraling. Wij drukken hiervoor op glanzend of mat papier, wit of crème. Een simpel stapeltje documenten dat geniet of in een insteekmapje wordt afgeleverd is een gemiste kans. Laat je klanten en zakenrelaties zien dat je nét dat beetje extra biedt. Jij gaat niet voor gemiddeld; je gaat voor excellentie.

 

Bloks

Notitieblokken zijn sterke reclamedragers. Ze worden langdurig gebruikt. Bij elk nieuw blad verschijnt uw logo of boodschap opnieuw. Bloks zijn er in veel variaties en maten.

 

Doordruksets (in 2-. 3, of 4-voud)

Doordruksets zijn bijzonder handig voor als je 1 of meer kopieën nodig hebt van een document. De doordruksets zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en kleurstellingen. Je kunt de doordruksets uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen.

Het kan altijd Luxor!

Bel ons gewoon even op of maak een afspraak met onze drukwerkadviseur om de mogelijkheden te bespreken, samples en voorbeelden te bekijken of te overleggen over het ontwerp. Nu meteen een vrijblijvende offerte opvragen kan natuurlijk ook! Of loop gewoon eens binnen in onze drukkerij aan de Sint Annastraat 235-242 te Nijmegen.
T. 024 – 355 60 68 – E: info@drukkerijluxor.nl