Signing & Presentatie

Laat de buitenwereld zien wie je bent

Wanneer je niet dichtbij kunt komen, kun je gelukkig ook van veraf zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld door auto- of raambelettering, vlaggen, spandoeken, roll-up banners of (reclame)borden. Wij helpen je hiermee graag verder. Niet alleen in productie, maar ook in mogelijkheden, vorm, ontwerp en montage van belettering.

Stickers & etiketten
Grote stickers, kleine stickers, stickers voor buiten of voor binnen. Laat je boodschap plakken met stickers op elk formaat. Van de kleinste etiketten op jouw producten, tot groot formaat stickers op je vloer of raam. Maar ook bijvoorbeeld een flesetiket!

Raam- of auto belettering
Belettering wordt geproduceerd in folie. Een duurzaam en lang houdbaar materiaal dat geschikt is voor alle gladde ondergronden binnen- en buitenshuis. Een materiaal waar je mee kunt doen wat je wilt: je kunt praktisch elke vorm uit laten snijden die je maar kunt bedenken. Dat is belettering van hoge kwaliteit in precies de kleur en elke vorm en formaat die je wilt! Indien nodig komen we graag op locatie om de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Oude folie wordt verwijderd en we monteren de nieuwe folie voor je hier of op locatie.

Spandoek & banner
Al onze spandoeken en banners worden full color geprint op hoge kwaliteit doeken. Uiteraard zijn de doeken, ook wel bekend als banieren, zeildoeken of reclamedoeken, van een stevig materiaal en de gebruikte inkten zijn UV- en waterbestendig. Ze kunnen jarenlang in weer en wind gebruikt worden. De doeken worden omzoomd en kunnen geleverd worden met ogen en eventueel spanhaken.

Roll-up banner
De bedrukte basic rollup banners zijn in de breedte 85×200 cm, 100x200cm, 120×200 cm en 200×300 cm. Alle systemen hebben een dubbele voet en een enkele aluminium stok voor het doek aan de achterkant. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen). De cassette is gemaakt van aluminium en we leveren er een handige tas bij.

Vlag
Steek overal bovenuit! Leverbaar in diverse formaten. Wij helpen je graag verder met je ontwerp en de mogelijkheden zodat je altijd vindbaar bent boven de rest.

Bord- en plaatmateriaal
Reclamebord laten maken? Of gewoon op zoek naar een stoere full color decoratie voor je beurs, winkel of event? Voor binnen- of buitengebruik: jouw boodschap springt eruit met full color bedrukte reclameborden van plaatmateriaal. Direct-to-plate of op stickervinyl gedrukt, voor extra lange levensduur. Zien en gezien worden!

  • Rechthoekig, met uitsparing of op vorm gesneden
  • Enkel- of dubbelzijdig, full color bedrukt
  • Diverse luxe afwerkingen

 

Meer weten?

Graag laten we je voorbeelden en mogelijkheden zien en gaan we met jou om tafel zitten om je ideeën om te zetten naar het juiste product. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden. We houden niet van half werk. Dit zijn precies de elementen die bepalen waarom mensen voor jouw bedrijf zullen kiezen en niet voor een ander. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!