Promotie (XLposters, flyers, brochures)

Opvallen, daar staat promotie voor

Stel, u wilt uw bedrijf extra onder de aandacht brengen, net dat beetje meerwaarde toevoegen waardoor uw (potentiële) klanten weten dat u degene bent die zij zoeken. Waarom zou Drukkerij Luxor dan een geschikte partner voor u zijn? Met meer dan veertig jaar ervaring in reclame maken via print- en druk, (grafisch) vormgeven, voordelige tarieven en een vriendelijke en snelle service waarbij u en uw communicatie centraal staan, zijn wij een drukkerij dat u meer weet te bieden op het gebied van reclame. Brochures, flyers, folders, posters tot A0 formaat of variabele en/of gepersonaliseerde (direct)mailings in zwart/wit of full color vormen geen probleem. Optimaliseer het effect en maak gebruik van Printing On Demand! Geen overtollig drukwerk meer dat u weg kunt gooien. Samen zetten we een goede database op, die u ook in de toekomst kunt blijven gebruiken.

Variabele Data Printing

Zeker iets om niet over het hoofd te zien bij uw marketingbeleid: 1 to 1 marketing. Een volledig gepersonaliseerde en variabele mailing, waarbij niet alleen de adresgegevens variabel zijn, maar ook tekst, beeldmateriaal en opmaak. Speciaal op maat gemaakt voor elke klant.

Het kan altijd Luxor!

Bel ons gewoon even op of maak een afspraak met onze drukwerkadviseur om de mogelijkheden te bespreken, samples en voorbeelden te bekijken of te overleggen over het ontwerp. Nu meteen een vrijblijvende offerte opvragen kan natuurlijk ook! Of loop gewoon eens binnen in onze drukkerij aan de Sint Annastraat 235-242 te Nijmegen.
T. 024 – 355 60 68 – E: info@drukkerijluxor.nl