Over Luxor

Onze geschiedenis

Al bijna 50 jaar is Drukkerij Luxor een begrip in Nijmegen en omstreken. Deze jarenlange ervaring maakt ons tot een van de meest veelzijdige drukkerijen en printcenters in de regio. Door gebruik te maken van de modernste technieken zijn ook kleine oplages, snelle levertijden en een goede prijs-kwaliteitverhouding mogelijk.

Om te beginnen denken we graag met je mee; over kleuren, papiersoorten, printen of drukken en zelfs over hoe je het resultaat straks gaat verspreiden. Zo komt het product ook echt over op de doelgroep zoals jij het graag wilt. En zo onderscheid jij je perfect met je bedrijf. Je denkt: ‘Daar ga ik de volgende keer weer heen’. Continuïteit door tevredenheid: daar gaan we voor.

Missie

Drukkerij Luxor helpt organisaties, ondernemers en particulieren in Nijmegen en omstreken hun communicatievraagstukken te realiseren.

Visie

We zorgen ervoor dat het regelen en bestellen van drukwerk eenvoudig en snel te realiseren is. Onze medewerkers spannen zich tot het uiterste in om een persoonlijke band met onze klanten te realiseren. Drukkerij Luxor staat erom bekend dat het een transparante en betrouwbare bedrijfsvoering heeft. We zorgen ervoor dat onze klanten kwaliteitsproducten krijgen. Zoveel mogelijk worden processen met ICT oplossingen geautomatiseerd voor tijdwinst en kostenreductie. Meedenken met de klant en snel reageren op ontwikkelingen in de markt zitten in ons DNA.

Het Luxor team staat voor u klaar!

Onze medewerkers kunnen, met hun jarenlange ervaring in het vak, helpen door u te voorzien van passend advies. Bel of mail ons en maak een afspraak met onze drukwerkadviseur om de mogelijkheden te bespreken, samples en voorbeelden te bekijken of te overleggen over het ontwerp. Nu meteen een vrijblijvende offerte (snelkoppeling naar offerteformulier) opvragen kan natuurlijk ook!

T: 024 – 355 60 68
E: info@drukkerijluxor.nl

Gewoon even binnenlopen in onze drukkerij aan de Sint Annastraat 235-242 te Nijmegen kan natuurlijk ook! Gratis parkeren aan de achterzijde.

Duurzaam ondernemen

Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk op verantwoorde wijze tot stand komt. Dit vinden wij belangrijk. Het drukwerk wordt op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze gerealiseerd. Niet alleen door de papiersoorten en persen waar wij mee werken, maar ook door bijvoorbeeld onze verlichting.

FSC

Drukkerij Luxor heeft het FSC®-keurmerk (SKH/COC/000054/BM). Dit betekent dat u bij ons FSC-gecertificeerd papier en ander drukwerk kunt bestellen en dat u het FSC® keurmerk desgewenst op uw eigen drukwerk kunt laten meedrukken. Om het FSC®-keurmerk te mogen voeren moeten alle schakels in de productie van het papier (van het verantwoord beheerde bos, de pulp- en papierfabriek, de papiergroothandel tot en met de drukkerij) FSC®-gecertificeerd zijn. Met andere woorden, het FSC®-keurmerk dat Drukkerij Luxor op uw briefpapier drukt (indien u dat wenst), heeft bewijsbaar toegevoegde waarde. Het staat voor evenwicht in de belangen van milieu, mens en economie.

FSC

LED verlichting

In onze gehele pand maken wij gebruik van duurzame LEDverlichting.

 

slogan1