Trouwkaarten

Huwelijksdrukwerk

De eerste stap naar jullie bijzondere dag. Wij bieden een complete huisstijl voor jullie trouwkaarten, save-the-dates, RSVP’s en menukaarten. Maak een unieke trouwkaart in jullie eigen stijl, bijvoorbeeld met goudfolie of kraftpapier. Dit kan met kaarten uit de collecties, of een geheel eigen ontwerp.

Een kaart uit de collecties. Wij maken de bestelling op, zodat je weet waar je aan toe bent. Samen bekijken we wat je op de kaart wilt, qua tekst, lettertypen, afbeeldingen, etc. Zodat het kaartje precies wordt wat jullie willen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een proef via de mail of in onze winkel. Bij akkoord van de proef gaan we over tot drukken.

Wij werken onder andere samen met de volgende leveranciers: Familycards, Buromac en Belarto.

 

Een eigen idee of ontwerp. Jullie idee zetten wij graag samen om in de perfecte kaart voor deze gebeurtenis. Samen kijken we naar papiersoorten, afwerkingen, mogelijkheden, etc. Hebben jullie de bestanden zelf al ontworpen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan wel even bij de aanleverspecificaties. Hoe beter je het aanlevert, hoe mooier het eindresultaat. En dat is iets waar we beiden plezier van hebben! Graag drukken wij een proefexemplaar op de gekozen papiersoort uit, zodat je weet hoe uw ontwerp eruit gaat zien. Bij akkoord van de proef gaan we over tot drukken.

De enveloppen kunnen met de proefdruk van tevoren al mee naar huis genomen worden, zodat de adressen geschreven kunnen worden. Adresetiketten laten uitdraaien kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld in hetzelfde lettertype en kleur als de kaart. Maakt het net wat leuker. Je rekent af bij het ophalen van de kaarten. Pas wanneer jullie tevreden zijn, zijn wij dat ook.

 

Meer weten
Meer weten, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende offerte opvragen? Ga naar het online offerteformulier, bel 024 – 355 60 68 of stuur een mail naar winkel@drukkerijluxor.nl.