Familiedrukwerk

Geboorte-, trouw-, jubileum of rouwkaarten

Een huwelijk, geboorte, jubileum of een andere gebeurtenis? Stuur je vrienden en familie dan een persoonlijke kaart. Luxor heeft een uitgebreid assortiment geboortekaarten, trouwkaarten, jubileumkaarten, kerstkaarten en rouwdrukwerk voor je klaar staan.

Collectiekaarten zijn vrijblijvend en zonder afspraak te bekijken in onze winkel. Je kunt de boeken van je keuze (zonder verplichtingen) enkele dagen mee naar huis nemen, zodat je op je gemak samen de perfecte kaart kunt uitkiezen.

Natuurlijk zijn ook eigen ontwerpen van harte welkom. Deze kun je zelf kant-en-klaar aanleveren (zie aanleverspecificaties), of wij ontwerpen de kaart samen met je. Dat is zeker bij een ontwerp met foliedruk wel prettig!

De enveloppen kunnen met de proefdruk van tevoren al mee naar huis genomen worden, zodat de adressen geschreven kunnen worden. Adresetiketten printen kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld in hetzelfde lettertype en kleur als de kaart. Maakt het net wat leuker. Je rekent af bij het ophalen van de kaarten. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Meer weten?

Graag laten we je voorbeelden en mogelijkheden zien en gaan we met jou om tafel zitten om je ideeën om te zetten naar het juiste product. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden. We houden niet van half werk. Dit zijn precies de elementen die bepalen waarom mensen voor jouw bedrijf zullen kiezen en niet voor een ander. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!