Boekwerken

Echt iets moois

1 exemplaar of wat meer: wij zorgen voor een resultaat om over naar huis te schrijven! Is de opmaak niet jouw ding? Of heb je het binnenwerk klaar, maar wat hulp nodig met de cover? Gelukkig kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Gaan we gewoon even om de tafel zitten.

Offerte
Geen enkel boek is hetzelfde. Graag maken wij voor een offerte op maat. Dit kan door een afspraak te maken met onze drukwerkadviseur, om de tafel te gaan zitten en de mogelijkheden door te nemen, of simpelweg door een offerte aan te vragen via deze site.

Goed om te weten
Bestel je boeken, weekbladen, tijdschriften en andere periodieken die minstens driemaal per jaar verschijnen? Houd er dan rekening mee dat dit onder het 9%-tarief valt. Kijk het voor jezelf even na, zeker de moeite waard!

Meer weten?
Graag laten we je voorbeelden en mogelijkheden zien en gaan we met jou om tafel zitten om je ideeën om te zetten naar het juiste product. Wij houden van durf, ideeën omzetten in daden. We houden niet van half werk. Dit zijn precies de elementen die bepalen waarom mensen voor jouw bedrijf zullen kiezen en niet voor een ander. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!