Beurs & Presentatie

Goed zichtbaar met een banner, spandoek, vlag of belettering

Roll up banner

De bedrukte basic rollup banners zijn in de breedte 85×200 cm, 100x200cm, 120×200 cm en 200×300 cm. Alle systemen hebben een dubbele voet en een enkele aluminium stok voor het doek aan de achterkant. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen). De cassette is gemaakt van aluminium en we leveren er een handige tas bij.

Spandoek
Al onze spandoeken en banners worden full color geprint op hoge kwaliteit doeken. Uiteraard zijn de doeken, ook wel bekend als banieren, zeildoeken of reclamedoeken, van een stevig materiaal en de gebruikte inkten zijn UV- en waterbestendig. Ze kunnen jarenlang in weer en wind gebruikt worden. De doeken worden omzoomd en kunnen geleverd worden met ogen.

 Vlag
Steek overal bovenuit! Wij helpen je graag verder met je ontwerp en de mogelijkheden zodat je altijd vindbaar bent boven de rest.

Belettering
Op zoek naar plakletters en plakcijfers voor bijvoorbeeld je autobelettering of raambelettering? Laat de buitenwereld weten wie je bent. Een duurzaam en lang houdbaar materiaal dat geschikt is voor alle gladde ondergronden binnen- en buitenshuis. Een materiaal waar je mee kunt doen wat je wilt: je kunt praktisch elke vorm uit laten snijden die je maar kunt bedenken. Dat is belettering van hoge kwaliteit in precies de kleur en elke vorm en formaat die je wilt!

Het kan altijd Luxor!

Bel ons gewoon even op of maak een afspraak met onze drukwerkadviseur om de mogelijkheden te bespreken, samples en voorbeelden te bekijken of te overleggen over het ontwerp. Nu meteen een vrijblijvende offerte opvragen kan natuurlijk ook! Of loop gewoon eens binnen in onze drukkerij aan de Sint Annastraat 235-242 te Nijmegen.
T. 024 – 355 60 68 – E: info@drukkerijluxor.nl