Aanbiedingen

Bureaukalender 2021: op maat gemaakt al voor €1,70 p.s.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en bel 024 355 60 68 of mail naar info@drukkerijluxor.nl voor een offerte op maat!

Corona preventieproducten hier verkrijgbaar


We mogen deels weer aan de slag! Maar hoe doen we dat in deze veranderde maatschappij? Wij bedenken de oplossing voor je, en zo hebben we er met zijn allen wat aan. Functioneel, kwaliteit en toch betaalbaar, is daar een match voor te vinden? Maak een afspraak of vraag een offerte aan voor onze preventieproducten via tel.: 024-355 60 68 of info@drukkerijluxor.nl.

10% korting op geboortekaarten met onze kortingsflyer, verkrijgbaar bij uw verloskundigepraktijk

Wij hebben bij verschillende verloskundigepraktijken in de regio 10% korting-flyers liggen. Vraag er naar bij je verloskundige. Bij inlevering hiervan ontvang je 10% korting korting verloskundigkundigepraktijkop je bestelling! Meer weten? Kom gewoon eens langs om de verschillende collecties en mogelijkheden te bekijken. Ook eigen ontwerpen zijn van harte welkom. Wij maken altijd eerst een proef, zodat je weet wat je krijgt (in dit geval dan ;-)).

Pimp je (visite) kaart!

Maak je (visite)kaarten net even extra opvallend met bijvoorbeeld:

papier: kraftpapier (tot 440grs), parelmoer of met een reliëf erin zoals conquerorbond of linnen;
afwerkingen: glans- of mat laminaat voor extra bescherming of een opvallend effect
spot UVlak: om bepaalde stukken extra uit te laten komen
coldfoil: Inline cold foil is een afwerkingsoptie die een zilverkleurige metallic uitstraling geeft. Cold foil heeft onbedrukt een zilveren kleur, maar kan worden bedrukt in elke gewenste kleur
rondhoeken

Kom gewoon even langs of vraag een offerte aan!

Foil6

 

printen op KRAFT PAPIER

Dat kan! Kraftpapier kan door onze drukkerij digitaal bedrukt worden. Hierdoor kunnen wij snel leveren (belangrijk bij geboortekaartjes), is een proef geen probleem (handig, dan weet je waar je aan toe bent) en zijn ook kleine oplagen heel betaalbaar.

Het Kraftpapier is een stevig bruin pakpapier wat met zijn grove vezel en herkenbare bruine kleur gebruikt wordt voor opvallende kaartproducties. Een uitgekiend design wat specifiek voor deze kartonsoort is ontworpen kan een prachtig product opleveren. Houdt bij deze papiersoort altijd rekening dat drukinkt transparant is en dat de bruine kleur van het papier altijd zichtbaar blijft door het drukwerk heen. In principe zullen donkere, dekkende kleuren het meest duidelijk overkomen. Er kan niet met wit gedrukt worden, dat is altijd de kleur van het papier, in dit geval dus bruin.

Geschikt voor onder andere: visitekaarten, luxe uitnodigingen, labels, geboortekaartjes, prijskaartjes
Het Kraftpapier is verkrijgbaar in 290 grs.

kraftliner kraft2